Mobil 1 Wellness

Asafoetida/Dyvelsträck (eko)

Rea:
69 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1679324
Antal:
Kommentar till butiken:

 Asafoetida | Fair Trade Bulk / Asafoetida | Rättvis Handel Lösvikt 

Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!

 
Asfoetida används för hälsoskäl. Asfoetida är kåda från växten. Dyvelsträck är det gamla svenska namnet då den odlades här förr. Dyvel betyder djävul och träck betyder avföring, vilket blir djävulens avföring. Kryddan har en stark doft, dock ej i närheten av avföring.

Tillverkare: Seyfrieds & Cosmoveda 
 
Doshor: -V +P -K
 
Funktion: Asafoetida (Ferula asafoetida), örttillskott/kosttillskott/alternativmedicin. Sammanfattning av några funktioner i örttillskottet/kosttillskottet/alternativmedicin/kryddan; Asafoetida är fysiskt bra för andning och luftvägar, blod, cirkulation, energibrist/trötthet, förstoppning, genitalier, hjärta, immunförsvar, lever, lymfsystem, ländrygg, mage och tarmar/matsmältning, muskulatur, nervsystem, uppblåst/gasig, urinvägar. Asafoetida är mentalt bra för energibrist/trötthet, nervositet och orolighet, nervsystem. Asafoetida är också bra för candida svamp och är en kraftig antioxidant. Hing är en mycket god kryddlandning där Asafoetida är en del av innehållet. Asafoetida är också vata balanserande och kapha balanserande och ökar pitta.
 
Användarinstruktioner: Tag 1 tsk i maten varje dag.  
 
Innehållsförteckning: Asafoetida. 
 
Märkningar:
- Fairtrade 
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är en råvara.
 
Bör ej användas som ett alternativ till en varierad och näringsrik kost. Dosen bör ej överskridas. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur.
  
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.