Mobil 1 Wellness

Aroma Diffuser/Aromalampa

Pris:
445 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2036233
Kommentar till butiken:
Slutsåld
Ultrasonic Aroma Diffuser / Ultrasonic Aroma Spridare

Ultransonic Aroma Diffuser bidrar till en behaglig känsla i rummet då du kan ändra doften efter humör, rum eller säsong samtidigt som den fint skiftar i olika fäger. 

Tillverkare: Vet ej 
 
Funktion: Ultrasonic Aroma Diffuser, slipad. Ultrasonic Aroma Diffuser är bra för det du behöver, så om det är en känsla eller bättra koncentration samtidigt som det är en fin dekoration till hemmet. Beroende på vilken eterisk olja du droppar i väljer du vad du vill uppnå, exempelvis; behaglig känsla, lugn, bättre koncentration eller mera energi. T.ex. fänkåls olja är bra för stress och utbrändhet, apelsin olja är bra för bland annat energibrist/trötthet, känslor, nedstämdhet och ger en behaglig känsla. Basilika olja är bra för nervositet och orolighet och citron olja är bra för minnesfunktion, koncentration och ger en behaglig känsla. 

Användarinstruktioner: Instruktion står på förpackning. Ta av locket och häll i kallt eller rumstemererat vatten i diffusern, fyll då inte i mer vatten än till max strecket inuti diffusern. Droppa i 8-12 droppar olja i vattnet. Sätt på locket igen och sätt på diffusern.
Det finns en funktion där diffusern kan gå i intervaller, om du vill det. Om du häller ut vatten från diffusern, se till att hälla ut det på rätt ställe så att diffusern inte förstörs. OBS! Det är endast eteriska/aroma oljor som får droppas i en aroma diffuser!

Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur.