Mobil 1 Wellness

Arjuna (eko)

Pris:
315 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1678343
Antal:
Kommentar till butiken:
Ayu 6 | Arjuna

Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!

Arjuna är en nära släkting till de tre örterna i Trifala-beredning (Haritaki, Amalaki och Bibhitaki).

Tillverkare: Ayur-Veda AB & Seyfrieds 
 
Doshor: -V -P -K
 
Funktion: Arjuna (Terminalia arjuna), örttillskott/kosttillskott/alternativmedicin tabletter och pulver. Sammanfattning av några funktioner i örttillskottet/kosttillskottet/alternativmedicinen; Arjuna är fysiskt bra för hjärtat, urinvägarna. Arjuna är mentalt bra för känslor. Arjuna är också vata balanserande, pitta balanserande och kapha balanserande. Arjuna är också bra för att skapa mod, livsglädje och bra för att minska blodfetter.
 
Användarinstruktioner (tabletter): Tag 1 tabl med kokt varmt vatten (helst med varm mjölk) på kvällen (alt. sänggående) och morgonen varje dag 15-30min före måltid. Dosering för 2 månader, innehåller ca 120 tabletter. 
Användarinstruktioner (pulver): Tag ¼-½ tsk med kokt varmt vatten (helst med varm mjölk) på kvällen (alt. sänggående) och morgonen varje dag 15-30min före måltid.
 
Innehållsförteckning (tabletter): Terminalia arjuna, gum acacia (för att binda till tablett), en naturlig ingrediens som är positiv för tarmen.
Innehållsförteckning (pulver): Arjuna.
 
Märkningar: 
- Vegansk
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror.
 
Bör ej användas som ett alternativ till en varierad och näringsrik kost. Dosen bör ej överskridas. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder kosttillskott. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.