Mobil 1 Wellness

Apelsin olja (eko)

Pris:
87 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1680056
Typ:
10ml
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Apelsin olja 

Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!

Tillverkare: ​​​​​​Opella 
 
Doshor: -V +P -K
 
Funktion: Apelsin olja (Citrus aranticum), eterisk olja. Sammanfattning av några funktioner i alternativmedicinen/oljan; oljan är fysiskt bra för cirkulation, hud, immunförsvar, inflammation, lymfsystem, mage och tarmar/matsmältning, sömn. Oljan är mentalt bra för energibrist/trötthet, depression, känslor, nedstämdhet, nervositet och orolighet, stress och utbrändhet. Apelsin är också bra för att motverka rädslor, öka intutionen, väderspänningar, bakteriedödande, svampdödande, blodtryckssänkande och detox. Oljan är även vata balanserande, kapha balanserande och ökar pitta.
 
Användarinstruktioner: OBS! Blanda 10 droppar eterisk olja med 20ml massageolja eller annan basolja/bärarolja (ex sesamolja) för att den eteriska oljan ska bli utspädd i och med att den inte får appliceras direkt på huden! Massera vid behov. Oljan kan även droppas i en aroma diffuser eller aromabrännare. Innehåller 10ml.
 
Innehållsförteckning: Apelsin. Apelsin olja, fruktskal olja.
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror.
 
Bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur. Undvik kontakt med ögonen; vid eventuell kontakt ska de sköljas rikligt med vatten.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.