Mobil 1 Wellness

Amalaki (eko)

Pris:
85 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1738430
Antal:
Kommentar till butiken:
Amalaki

Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!

Amalaki är även känd under namnet Amla som är ett indiskt krusbär och kommer från ett träd i Indien som anses vara heligt. Krusbäret har en mycket syrlig smak och har 10-20 gånger mer C-vitamin än en apelsin. Amalaki-frukten är huvudingrediensen i den traditionella Ayurvediska örttillskottet Chyavanprash (Ayu 1) och är en av tre ingredienserna i Trifala (Ayu 33).
 
Tillverkare: Seyfrieds & Classic Ayurveda 
 
Doshor: -V -P -K
 
Funktion: Amalaki (Emblica officinalis), örttillskott/kosttillskott. Sammanfattning av några funktioner i örttillskott/kosttillskottet; örttillskott/kosttillskottet är fysiskt bra för genitalier, hud, immunförsvar, lever, mage och tarmar/matsmältning, urinvägar. Amalaki är också, vata balanserande, pitta balanserande och kapha balanserande. 
 
Användarinstruktioner: Tag 2 tsk, blanda väl med varmt vatten och drick direkt varje dag. 
 
Innehållsförteckning - Seyfrieds: Amalaki

Innehållsförteckning - Classic Ayurveda: Amalaki, rörsocker (sharkara), amla frukt extrakt, limeextrakt, kummin, ingefära, peppar, bergsalt (himalaya salt). 
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk
 
Text på förpackning:
"Veda Lila, sedan 1988"
"Amalaki Churna, bio"
"Seyfrieds"
"Amla"
"Gewürzpulver"
"Allergenfrei"
"Seyfrieds Naturwaren"
"Der grüne punkt"
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är en råvara och råvaror.
 
Bör ej användas som ett alternativ till en varierad och näringsrik kost. Dosen bör ej överskridas. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur.
  
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.