Mobil 1 Wellness

Ajowan / Ajwain (eko)

Pris:
29 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1678583
Antal:
Kommentar till butiken:
Ajwain

Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!

Ajwain används för hälsoskäl.
 
Tillverkare: Seyfrieds 
 
Doshor: -V +P -K 
 
Funktion: Ajwain (Trachyspermum ammi), örttillskott. Sammanfattning av några funktioner i örttillskottet; örttillskottet är fysiskt bra för detox, anding och luftvägar, energibrist/trötthet, immunförsvar, mage och tarmar/matsmältning, uppblåst/gasig. Örttillskottet är mentalt bra för energibrist/trötthet, nervsystem. Ajwain är också värmande, antibakteriell och bra i samband med måltider när man behöver hjälp med förbränningen. Den är också bra för njurarna och vid förkylningar. Ajowain är också vata balanserande och kapha balanserande och ökar pitta.
 
Användarinstruktioner: Tag 2 tsk med varmt vatten på morgonen eller vid måltid varje dag.  
 
Innehållsförteckning: Ajwain
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk
 
Text på förpackning:
"Seyfried"
"Ayurvedische produkte und naturwaren"
"Ajwain ganz"
"aus kontrolliert biologischem Anbau"
"Seyfrieds Naturwaren"
"Der grüne punkt"
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är en råvara.
 
Bör ej användas som ett alternativ till en varierad och näringsrik kost. Dosen bör ej överskridas. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder kosttillskott. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.