Om mig

Jag heter Jörgen Levander och är massageterapeut med idrotts bakgrund sedan 1985 och jobbar med svensk klassisk massage med inriktning på yrkes och idrotts rehab. Sedan 10 år tillbaka jobbar jag med en holistisk syn på människan med kunskapen om Ayurveda i bagaget. Jag är verksam på Kaptensgatan 5 i Halmstad där jag driver butik och behandlingscentra.
I den fysiska butiken säljer jag även andra varor så som smycken, ädelstenar, rökelser och andra livsmedel. Bilder på några av produkterna kan du se nedan: 
Välkommen in!

loading...

HÖRT FRÅN KUNDER

Ayurveda... "vetenskapen om livet" finn balans mellan sinne, kropp och själ. Nu vet jag vilken dosha jag är /Camilla

Affärsidé

Min affärsidé är att tillhandahålla helhetslösningar för optimal hälsa så väl fysiskt som mentalt. 
Affärsidén är att utbilda och rådge människor i kunskapen om sig själv med Ayurveda som verktygslåda, genom att erbjuda lämpliga produkter, behandlingar och egenvård som tar dig vidare mot lycka i livet. 

Vision

Att skapa en livsstil för individen som ger mindre belastning på planeten med ayurvedisk livsfilosofi. 

Produkter

Jag säljer organiska syntetfria proukter och skickar dem i återvunnet material samt säljer dem i lösvkt för att minska förpackningsproduktionen och koldioxidutsläppen. Nästan alla produkter jag använder och säljer är ekologiska.
Produkterna från bland annat Lakshmi som jag jobbar med är noga utvalda av hög klass. Bio-ekologisk certifierade produkter som jag vet är bra för kroppen och naturen. Underbara dofter av eteriska oljor gjorda på olika råvaror som ex blommor, örter, frön, frukter och rötter från vår natur.
För mig är de viktigt att ha bra arb mtrl som ger resultat och är roliga att jobba med men som också doftar mycket gott!
I sortimentet från Lakshmi finns idag över 250 produkter inom kroppsvård, hudvård, aromaterapi, hårvård, makeup och mycket mer.
Behandlingarna och produkterna är viktiga för att kunna balansera både kropp, sinnen och själ. 

Samarbetspartners

Jag är återförsäljare för Lakshmi, Markaryd, Ingrid K, Satnam, Veda Lila och Wassy Himalaya.

Jag som jobbar här

Jörgen Levander