Mobil 1 Wellness

Tulsi te (ekologisk)

Pris:
149 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1738439
Antal:
Kommentar till butiken:
Bio-Tulsi Churna / Ekologisk-Tulsi Churna
 
Tulsi te används för hälsoskäl. Tulsi betyder på Sanskrit "den ojämförbara". Helig basilika som örten även kallas är en av huvudörterna inom Ayurveda. Örten har i tusentals år använts i den Ayurvediska läran, och är en helig ört inom Hinduismen. Tulsi är bra för i princip allt, eftersom att den är därför den är heligförklarad. 
 
Doshor: -+V -+P -+K
 
Funktion: Tulsi te (Ocimum sanctum), örttillskott/kosttillskott te/alternativmedicin/te. Sammanfattning av några funktioner i örttillskottet/kosttillskottet/alternativmedicinen/teet; Tulsi är fysiskt bra för andning och luftvägar (andningsorgan), hjärta, immunförsvar, lever, mage och tarmar/matsmältning, nervsystem, smärta (kramplösande), uppblåst/gasig. Teet är mentalt bra för stress och utbrändhet. Teet är även bra för sår, är en stark antioxidant och bra för hjärnan. Tulsi teet är också vata balanserande, pitta balanserande och kapha balanserande. 
 
Användarinstruktioner: Drick 1/2-1 tsk i varmt vatten 1-2 gånger efter måltid varje dag.
 
Innehållsförteckning: Tulsi
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk
 
Text på förpackning:
"Seyfrieds"
"Ayurvedische produkte und naturwaren"
"Bio-Tulsi Churna Gewürzpulver"
"Aus kontrolliert biologischem Anbau"
"Seyfrieds Naturwaren"
"Der grüne punkt"

Tillverkare: Seyfrieds 
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är en råvara.
 
Bör ej användas som ett alternativ till en varierad och näringsrik kost. Dosen bör ej överskridas. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.


Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!