Mobil 1 Wellness

Ravensara olja (ekologisk)

Pris:
159 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1681744
Typ:
10ml
Kommentar till butiken:
Slut i lager
Ravensare / Ravensara olja
 
Doshor: +V -P -K
 
Funktion: Ravensara olja (Ravensara aromatica), eterisk olja. Sammanfattning av några funktioner i alternativmedicinen/oljan; Ravensara olja är fysiskt bra för andning och luftvägar, hud (eksem, herpes, lindrar insektsbett, ödem), immunförsvar, muskulatur, näsa och hals, smärta (kramp), sömn. Oljan är mentalt bra för nervositet, orolighet och ångest, stress och utbrändhet. Oljan är antiseptisk, lugnande, mild och stärker synen. Ravensara olja är också pitta minskande, kapha minskande och vata ökande.
 
Användarinstruktioner: OBS! Blanda 10 droppar eterisk olja med 20ml massageolja eller annan basolja/bärarolja (ex sesamolja) för att den eteriska oljan ska bli utspädd i och med att den inte får appliceras direkt på huden! Massera vid behov. Oljan kan även droppas i en aroma diffuser eller aromabrännare. Innehåller 10ml.
 
Innehållsförteckning: Ravensare olja, limonen, geraniol, linalool. Ravensare olja, blad olja.
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk
 
Text på förpackning:
"Aromatic base for massage"
"100% Rena eteriska oljor"
"Lakshmi, Made With Joy"

Tillverkare: Opella & Lakshmi 
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror.
 
Bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur. Undvik kontakt med ögonen; vid eventuell kontakt ska de sköljas rikligt med vatten.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.


Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!