Mobil 1 Wellness

Pitta Lotus Flower Cream (ekologisk)

Pris:
442 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1730310
Typ:
50ml
Kommentar till butiken:
Slut i lager
Pitta | Padma | Lotus Flower Cream / Pitta | Padma | Lotusblomma Kräm 
 
Har du en känslig hy? Blir din hy lätt irriterad och är åt det varmare hållet? Får du lätt akne, inflammationer och eller utslag? då är Pitta serien hos Wellness Ayurveda perfekt för dig. Din hud kommer behandlas på bästa sätt med ekologiska hudvårdsprodukter av hög kvalitét. Pitta produkterna är inte bara fördelaktiga för att vårda känslig hud, kyla huden, lugna irritation och bibehålla mjuk och len hy, utan hudvårdsprodukterna är också veganska samtidigt som dem balanserar din pitta hud.

Pitta Lotus Flower Cream är lugnande, ger en uppbyggande behandling av känslig och överreaktiv hud. Den reparerar skadad hud och ger samtidigt en klarare ton. Lotus Cream minimerar spänd och stram hud, fjällningar, rodnader, irritationer, stickningar och klåda. Dne ger näring åt huden på natten och är en effektiv rynkförebyggande behandling.  
 
Doshor: +V -P +K
 
Användarinstruktioner: Instruktion står på förpackning. Innehåller 50ml.
 
Innehållsförteckning: Innehållsförteckning står på förpackning. 
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk
- AIAB-certifierad. Lakshmi-produkter är AIAB-certifierade (Italienska föreningen för ekologiskt jordbruk). Vi använder inte parabener, petrolatum, animaliska ingredienser och kemiska konserveringsmedel.

Text på förpackning:
"Ayurveda"
"Pitta"
"Sensitive, intolerant skin"
"Eco Bio Cosmetics"
"Padma"
"Restoring calming face cream"
"Night"
"Lakshmi, Made With Joy"

Tillverkare: Lakshmi 
  
Endast för utvärtes bruk. Appliceras endast på oskadad hud. Förvaras i rumstemperatur, torrt och oåtkomligt för barn och djur. Får ej utsättas för solljus. Undvik kontakt med ögonen; vid eventuell kontakt ska de sköljas rikligt med vatten.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.