Mobil 1 Wellness

Pitta Cornflower Face Cleansing Milk (ekologisk)

Pris:
277 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1729309
Typ:
200ml
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Pitta | Pushpi | Cornflower Face Cleansing Milk / Pitta | Pushpi | Majsmjöl Ansiktsrenande Mjölk 
 
Har du en känslig hy? Blir din hy lätt irriterad och är åt det varmare hållet? Får du lätt akne, inflammationer och eller utslag? då är Pitta serien hos Wellness Ayurveda perfekt för dig. Din hud kommer behandlas på bästa sätt med ekologiska hudvårdsprodukter av hög kvalitét. Pitta produkterna är inte bara fördelaktiga för att vårda känslig hud, kyla huden, lugna irritation och bibehålla mjuk och len hy, utan hudvårdsprodukterna är också veganska samtidigt som dem balanserar din pitta hud.

Pitta Cornflower Face Cleansing Milk är en mild och effektiv rengöringsmjölk baserad på ett växtkomplex av bl.a. blåklint och malva som normaliserar och lugnar hudirritationer och som är fuktgivande. Den ger huden en ren, frisk och behaglig känsla samt reglerar hudens pH värde. 
 
Doshor: +V -P +K
 
Användarinstruktioner: Instruktion står på förpackning. Innehåller 200ml.
 
Innehållsförteckning: Innehållsförteckning står på förpackning. 
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk
- AIAB-certifierad. Lakshmi-produkter är AIAB-certifierade (Italienska föreningen för ekologiskt jordbruk). Vi använder inte parabener, petrolatum, animaliska ingredienser och kemiska konserveringsmedel.

Text på förpackning:
"Ayurveda"
"Pitta"
"Sensitive, intolerant skin"
"Eco Bio Cosmetics"
"Pushpi"
"Lakshmi, Made With Joy"

Tillverkare: Lakshmi 
  
Endast för utvärtes bruk. Appliceras endast på oskadad hud. Förvaras i rumstemperatur, torrt och oåtkomligt för barn och djur. Får ej utsättas för solljus. Undvik kontakt med ögonen; vid eventuell kontakt ska de sköljas rikligt med vatten.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.