Mobil 1 Wellness

Pimento (ekologisk)

Pris:
45 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1679993
Antal:
Kommentar till butiken:
Piment / Pimento 
 
Pimento används för att smaksätta maten och eller för hälsoskäl. Pimento är en slags peppar från Västindien som med fördel blandas med nejlika, kanel och muskot. 
 
Doshor: -V +P -K
 
Funktion: Pimento (Capsicum annuum), örttillskott/kosttillskott/alternativmedicin/krydda. Sammanfattning av några funktioner i örttillskottet/kosttillskottet/alternativmedicinen/kryddan; Pimento är fysiskt bra för förstoppning, immunförsvar, mage och tarmar/matsmältning, uppblåst/gasig. Kryddan är även bra för detox (verksam mot ama). Pimento är också vata minskande, kapha minskande och ökar pitta. 
 
Användarinstruktioner: Tag vid behov. 
 
Innehållsförteckning: Pimento
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk
 
Text på förpackning:
"Seyfried"
"Ayurvedische produkte und naturwaren"
"Piment gemahlen"
"Aus kontrolliert biologischem Anbau"
"Seyfrieds Naturwaren"
"Der grüne punkt"

Tillverkare: Seyfrieds 
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är en råvara.
 
Bör ej användas som ett alternativ till en varierad och näringsrik kost. Dosen bör ej överskridas. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur.
  
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.


Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!