Mobil 1 Wellness

Muskel Liniment (balsam) (ekologisk)

Pris:
99 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1678546
Antal:
Kommentar till butiken:
Ayu 59 | Balsam & Balm / Balsam
  
Muskel liniment används vid träningsvärk, muskelvärk och värkande leder. Muskel liniment kan också användas vid huvudvärk genom att smörja det på tinningarna och vid förkylning genom att smörja på hals, bröst och nacke. Om du har besvär med inflammation i lederna, vrickningar eller stukningar är muskel liniment bra att ha till hands. 
 
Funktion: Muskel liniment, ansiktskräm/kroppskräm. Sammanfattning av några funktioner i ansiktskrämen/kroppskrämen; Muskel liniment är fysiskt bra för andning och luftvägar, axlar och nacke, cirkulation, huvudvärk, immunförsvar, inflammation, leder, muskulatur, näsa och hals. Det är även bra vid träning (träningsvärk och muskelvärk). 
 
Användarinstruktioner: Instruktion står på förpackning. Innehåller 30ml / 25ml.
 
Innehållsförteckning, Maharishi Ayurveda: Innehållsförteckning står på förpackning. 

Innehållsförteckning, Ayur-Veda AB: Bivax, sheasmör, lanolin, rapsolja, japansk pepparmynta, eukalyptus, kajeput, kamfer, pepparmynta, kanelbladsolja.

Märkningar: 
- Ekologisk (OBS! Endast Maharishi Ayurveda)
 
Text på förpackning:
"Ayur-Veda AB"

Text på förpackning:
"Massagebalsam"

Tillverkare: Ayur-Veda AB & Maharishi Ayurveda 
 
Endast för utvärtes bruk. Appliceras endast på oskadad hud. Förvaras i rumstemperatur, torrt och oåtkomligt för barn och djur. Får ej utsättas för solljus. Undvik kontakt med ögonen; vid eventuell kontakt ska de sköljas rikligt med vatten.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.