Mobil 1 Wellness

Meditations olja (ekologisk)

Pris:
186 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2036248
Typ:
10ml
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Synergy | Samadhi, Meditation / Synergi | Samadhi Meditation
 
Doshor: -V +-P +-K
 
Funktion: Meditations olja, eterisk olja. Sammanfattning av några funktioner i alternativmedicinen/oljan; alternativmedicinen/oljan är fysiskt bra för energibrist/trötthet, mage och tarmar/matsmältning. Oljan är mentalt bra för gått in i väggen, koncentration, minnesfunktion, nervositet, orolighet och ångest, stress och utbrändhet. Meditations olja är också vata minskande och balanserar pitta och kapha.  
 
Användarinstruktioner: OBS! Blanda 10 droppar eterisk olja med 20ml massageolja eller annan basolja/bärarolja (ex sesamolja) för att den eteriska oljan ska bli utspädd i och med att den inte får appliceras direkt på huden! Massera vid behov. Oljan kan även droppas i en aroma diffuser eller aromabrännare. Innehåller 10ml.
 
Innehållsförteckning: Innehållsförteckning står på förpackning. Meditations olja, blandad olja.
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk
 
Text på förpackning:
"Aromatic base for massage"
"100% Rena eteriska oljor"
"Lakshmi, Made With Joy"

Tillverkare: Lakshmi 
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror.
 
Bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur. Undvik kontakt med ögonen; vid eventuell kontakt ska de sköljas rikligt med vatten.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.