Mobil 1 Wellness

Kapha balans te (ekologisk)

Pris:
79 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1680174
Antal:
Kommentar till butiken:
Kapha-Balans Te
 
Kapha balans te används för hälsoskäl. 
 
Doshor: +V +P -K
 
Funktion: Kapha balans te, örttillskott/kosttillskott te/alternativmedicin/te. Sammanfattning av några funktioner i örttillskottet/kosttillskottet/alternativmedicinen/teet; Kapha balans teet är fysiskt bra för andning och luftvägar, cirkulation, energibrist/trötthet, immunförsvar, leder, lymfsystem, mage och tarmar/matsmältning, muskulatur, näsa och hals. Teet är mentalt bra för energibrist/trötthet, känslor, nedstämdhet. Teet är bra vid träning, övervikt, vätska och ödem (svullenhet) och som detox. Kapha balans te är också kapha balanserande och ökar pitta och vata. 
 
Användarinstruktioner: Drick 1 kopp på morgonen varje dag. Dosering för 15 dagar. Innehåller 15 tepåsar/18g.
 
Innehållsförteckning: Ingefära, kryddnejlika, svartpeppar, kardemumma, gurkmeja och saffran.
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk
 
Text på förpackning:
"Spicy . stimulating"

Tillverkare: Ayur-Veda AB & Maharishi Ayurveda 
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror.
 
Bör ej användas som ett alternativ till en varierad och näringsrik kost. Dosen bör ej överskridas. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.


Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!