Mobil 1 Wellness

Ingefära | holistisk homeopati alternativ hälsa (ekologisk)

Pris:
22 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P2041254
Antal:
Kommentar till butiken:
Ingwer / Ingefära
 
Ingefära används för att smaksätta maten och eller för hälsoskäl.
 
Doshor: -V -P -K
 
Funktion: Ingefära (Zingiber officinale), örttillskott/kosttillskott/alternativmedicin/krydda. Sammanfattning av några funktioner i örttillskottet/kosttillskottet/alternativmedicinen/kryddan; Ingefära är fysiskt bra för andning och luftvägar, cirkulation, immunförsvar, leder, lever, lymfsystem, mage och tarm/matsmältning (ökar aptiten och är lugnande för magbesvär), muskulatur, näsa och hals, uppblåst/gasig, urinvägar. Ingefära är mentalt bra för nedstämdhet. Ingefära är också bra för övervikt och detox då den är slemlösande och rensande. Kryddan är även värmande och neutraliserande. Ingefära är också vata balanserande, pitta balanserande och kapha balanserande.
 
Användarinstruktioner: Tag 1 rågad tsk, (vid ledbesvär tag 2 tsk) med varmt vatten eller i maten på morgonen eller vid lunch varje dag.
 
Innehållsförteckning: Ingefära rot.
 
Märkningar: 
- Ekologisk
- Vegansk
 
Text på förpackning:
"Seyfried"
"Ayurvedische produkte und naturwaren"
"Ingwer gemahlen"
"Aus kontrolliert biologischem Anbau"
"Seyfrieds Naturwaren"
"Der grüne punkt"

Tillverkare: Seyfrieds 
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är en råvara.
 
Bör ej användas som ett alternativ till en varierad och näringsrik kost. Dosen bör ej överskridas. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur.
  
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.


Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!