Mobil 1 Wellness

Hampa kapslar | holistisk homeopati alternativ hälsa (ekologisk) (svenskodlad)

Pris:
275 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1919894
Typ:
Kapslar 18 dagar
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Finmald Svensk Hampa i kapslar

För den som vill förbättra sin hälsa med hampa och som föredrar kapslar istället för hampa te, hampa i maten eller i bakningen eller hampa olja så är hampa kapslarna perfekt för dig. Hampan är svensk odlad finmald hampa från industrihampa sorten kallad Finola.
Hampa är väldigt bra för allt i kroppen och har hjälpt många till en bättre hälsa. Hampa olja som du kanske har hört talas om kallas även för Cannabis olja, eftersom hampa ingår i Cannabis släktet. Men Hampa är ingen drog, eftersom hampan har såpass låg halt av THC (som är det i ex Marijuana som gör att man blir hög) så att man inte kan bli hög på det, utan hampa har bara hälsoeffekterna. Hampa är ofta använd för att minska stress och ångest. 
 
Doshor: -V -P -K
 
Funktion: Hampa (Cannabis sativa), örttillskott/kosttillskott/alternativmedicin tabletter. Sammanfattning av några funktioner i örttillskottet/kosttillskottet/alternativmedicinen; Hampa är fysiskt bra för allergier, andning och luftvägar, blod, cirkulation, energibrist/trötthet, förstoppning, genitalier, hjärta, hormoner, hud, immunförsvar, leder, lever, lymfsystem, mage och tarmar/matsmältning, muskulatur, nervsystem, smärta, sömn, uppblåst/gasig, urinvägar, yrsel och ögon. Hampa är mentalt bra för energibrist/trötthet, depression, gått in i väggen, koncentration, känslor, minnesfunktion, nedstämdhet, nervositet, orolighet och ångest, stress och utbrändhet. Hampa är också vata balanserande, pitta balanserande och kapha balanserande. Hampa är även bra för detox. 
 
Användarinstruktioner: Tag 4 tabl / kapslar med varmt vatten på morgonen och på kvällen varje dag. Dosering för 18 dagar, innehåller ca 150 kapslar.
 
Innehållsförteckning: Hampa. Hampa, Finola (industrihampa). 
 
Märkningar: 
- Ekologisk
- Vegansk
- Svenskodlad

Tillverkare: Hampabonden
  
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är en råvara.
 
Bör ej användas som ett alternativ till en varierad och näringsrik kost. Dosen bör ej överskridas. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder kosttillskott. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.