Mobil 1 Wellness

Citron olja (ekologisk)

Pris:
106 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1680058
Typ:
10ml
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Citron olja 

Citron har traditionellt använts som ett universalmedel i länder som Spanien och Grekland och sägs vara effektiv på diverse hudåkommor, som hälsopreparat och i rengöringsmedel.
 
Doshor: -V -P -+K
 
Funktion: Citron olja (Citrus limonum), eterisk olja. Sammanfattning av några funktioner i alternativmedicinen/oljan; Citron olja är fysiskt bra för andning och luftvägar, blod, cirkulation, fötter, hud (akne och läkande effekt på sår), immunförsvar, leder, lever, lymfsystem, mage och tarmar/matsmältning, muskulatur (ökar cirkulationen), näsa och hals. Citron olja är mentalt bra för energibrist/trötthet, koncentration, minnesfunktion, nedstämdhet. Citron olja är uppfriskande, bakteriedödande, bra för toxiner, sköra naglar, är sammandragande och stärker kapillärväggarna. Den för ut slaggprodukter ur kroppen, då citron olja är bra för övervikt och som detox. Citron olja är också vata balanserande, pitta balanserande och neutral för kapha.
 
Användarinstruktioner: OBS! Blanda 10 droppar eterisk olja med 20ml massageolja eller annan basolja/bärarolja (ex sesamolja) för att den eteriska oljan ska bli utspädd i och med att den inte får appliceras direkt på huden! Massera vid behov. Oljan kan även droppas i en aroma diffuser eller aromabrännare. Innehåller 10ml.
 
Innehållsförteckning: Oljan från Citronskal. Citron olja, fruktskal olja.
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk

Tillverkare: Opella 
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror.
 
Bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur. Undvik kontakt med ögonen; vid eventuell kontakt ska de sköljas rikligt med vatten.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.


Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!