Mobil 1 Wellness

Basilika olja (ekologisk)

Pris:
195 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1681361
Typ:
10ml
Kommentar till butiken:
Slut i lager
Basilika olja

Basilika olja är förebyggande för insektsbett, hosta, väderspänningar, illamående och ger mental styrka, samt har många fler fördelar. Basilikaoljan kan göra huden mer genomsläpplig för andra ämnen och är även effektiv mot svamp och vårtor.
 
Doshor: -V ?P +K
 
Funktion: Basilika olja (Ocimum sanctum), eterisk olja. Sammanfattning av några funktioner i alternativmedicinen/oljan; Basilika oljan är fysiskt bra för andning och luftvägar, energibrist/trötthet, feber, huvudvärk, immunförsvar, mage och tarmar/matsmältning, muskulatur, näsa och hals, smärta. Basilika oljan är mentalt bra för energibrist/trötthet, koncentration, nedstämdhet, nervositet, orolighet och ångest. Basilika oljan är också vata balanserande och ökar kapha.
 
Användarinstruktioner: OBS! Blanda 10 droppar eterisk olja med 20ml massageolja eller annan basolja/bärarolja (ex sesamolja) för att den eteriska oljan ska bli utspädd i och med att den inte får appliceras direkt på huden! Massera vid behov. Oljan kan även droppas i en aroma diffuser eller aromabrännare. Innehåller 10ml.
 
Innehållsförteckning: Olja från basilikablad. Basilika olja, blad olja.
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk

Tillverkare: Lakshmi & Opella
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror.
 
Bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur. Undvik kontakt med ögonen; vid eventuell kontakt ska de sköljas rikligt med vatten.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.


Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!