Mobil 1 Wellness

Ashwagandha | pulver holistisk homeopati alternativ hälsa (ekologisk)

Pris:
135 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P2056236
Antal:
Kommentar till butiken:
Ashwagandha 

Ashwagandha är den mest kraftfulla örten inom Ayurvedan. Ashwagandha kallas även för Indisk Ginseng. Den är bitter, söt och sammandragande. Ashwagandharot innehåller bla järn och ett flertal aminosyror. 
 
Doshor: -V -P -K
 
Funktion: Ashwagandha (Withania somnifera), örttillskott/kosttillskott/alternativmedicin/krydda. Sammanfattning av några funktioner i örttillskottet/kosttillskottet/alternativmedicinen/kryddan; Ashwagandha är fysiskt bra för andning och luftvägar, blodet, energibrist/trötthet, hjärta, immunförsvaret, leder, lymfsystem, mage och tarmar/matsmältning, nervsystem, sömn, urinvägar, yrsel. Ashwagandha är mentalt bra för energibrist/trötthet, gåttt in i väggen, minnesfunktion, nervositet, orolighet och ångest, stress och utbrändhet. Ashwagandha är en av de förnämsta Vata-balanserande örterna som samtidigt är bra för Pitta och Kapha. Den normaliserar både kroppens närande och utsöndrande processer och ingår därför i flera örtkombinationer. Den bidrar till god sömn och ökar förmågan att bibehålla balans och lugn i sinnet under stress. Den är värmande och är utmärkt vid låg energnivå. Ashwagandha är vitaliserande och energigivande utan att vara överstimulerande. Ashwagandha är också bra för träning och detox. Ashwagandha är också vata balanserande, pitta balanserande och kapha balanserande.
 
Användarinstruktioner: Tag 1 tsk med varmt vatten eller varm mjölk på kvällen (eller vid sänggående) varje dag.
 
Innehållsförteckning: Ashwagandha. 
 
Märkningar: 
- Ekologisk
- Vegansk

Text på förpackning:
"Veda Lila, sedan 1988"
"Den tidslösa visdomen Ayurveda ger en holistisk förståelse för örter och kryddor som har använts av människan under tusentals år. Produktionen sker nära platsen där örterna växer och de hanteras direkt efter skörden. Detta tillvägagångssätt tar tillvara på örten på bästa sätt. Certifierad ekologisk"

Tillverkare: Veda Lila
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är en råvara.
 
Bör ej användas som ett alternativ till en varierad och näringsrik kost. Dosen bör ej överskridas. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur.
  
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.


Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!