Mobil 1 Wellness

Anti-Age Miracolous (ögonkräm) (ekologisk)

Pris:
625 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2039895
Typ:
15ml
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
AntiAge | Miracolous / AntiÅldrande | Mirakulös 

Har du fina rynkor och linjer i ansiktet, kanske runt munnen eller ögonen? Är din hud ofta matt och trött eller uttorkad och torr? då är Anti Age serien hos Wellness Ayurveda perfekt för dig. Din hud kommer behandlas på bästa sätt med ekologiska hudvårdsprodukter av hög kvalitét. Anti Age produkterna är inte bara vitaliserande för din hud, utan hudvårdsprodukterna är också veganska och balanserar även vata samtidigt som dem passar alla hudtyper.
  
Användarinstruktioner: Instruktion står på förpackning. Använd denna kräm bara en gång om dagen för en fantastisk omedelbar effekt som hjälper till att minska påsar under ögonen, uttrycksrynkor och mörka ringar. Innehåller en speciell peptid har en spänstgivande och lyftande effekt och påverkar uttrycksrynkorna avsevärt. Innehåller 15ml.
 
Innehållsförteckning: Innehållsförteckning står på förpackning. Några av ingredienserna är; Magnesiumsilikat: Forskning om magnesium visar att absorption av magnesium genom huden lindrar muskelsmärta, kramper och trötthet; minskar inflammation och främjar vävnadsregenerering. Oligopeptider från Hibiskus extrakt Genom en biotransformationsprocess har forskare extraherat ett oligopeptidkomplex som verkar effektivt mot uttryckslinjer. Det slätar ut linjer genom att hämma sammandragningen av ansiktsmusklerna. Det förhindrar oxidativa skador och skyddar mot biologisk åldrande. Polyfenoler av kapris knoppar (Capparis spinosa), apelsin (Citrus sinensis), olivlöv (Olea europaea) och ris. Dessa ingredienser bromsar melanogenes processen och har en hudljusande effekt. Polysackariderna stärker hudens förmåga att behålla fukt och kolhydraterna främjar cellomsättningen, samtidigt som skadorna reduceras och uttryckslinjerna slätas ut. Extrakt av porphyridium cruentum (röda alger). Denna art är rik på lipider och polysackarider. Polysackarider upprätthåller hudens förmåga att behålla fukt. Kolhydrater främjar cellomsättningen, samtidigt som skadorna minskar och har utjämnande effekt på hudens åldrandetecken. Extrakt av lakrits, mjölktistel, hästkastanj, spike myrten, ringblomma, åkerfräken, trollhassel, guto kola och kronärtskocka; de har skyddande egenskaper av blodkärlen och ökar avsevärt kärlväggarnas spänst, vilket innebär en tydlig förbättring av perifera (ytliga) mikrocirkulation. Alla är kända för dess anti-ödem påverkan på vävnadsvätskor. Avsvällande, antiinflammatoriska och dränerande. Coffea arabica (kaffe) bönans extrakt (*) har en stimulerande och energi-giverande effekt; moa en utmärkt ingrediens för anti-aging ansiktskrämer då det gynnar syresättningen av hudens vävnader. Det skyddar kroppen mot skador orsakad av åldrande. Solrosfrö extrakt. Antioxidant, närande, anti-inflammatorisk och med anti-aging effekt. Solros frövax, Acacia decurrens blomvax oco Jojobavax. Ett naturligt aktivt komplex med jojoba, mimosa och solros vaxer. De ger emulsionen en lätt och mjuk film som behåller huden återfuktad och mjuk länge.
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk
- AIAB-certifierad. Lakshmi-produkter är AIAB-certifierade (Italienska föreningen för ekologiskt jordbruk). Vi använder inte parabener, petrolatum, animaliska ingredienser och kemiska konserveringsmedel.
 
Text på förpackning:
"Ayurveda"
"Instant Beauty"
"Eco Bio Cosmetics"
"Miracolous"
"Lakshmi, Made With Joy"
 
Tillverkare: Lakshmi

Endast för utvärtes bruk. Appliceras endast på oskadad hud. Förvaras i rumstemperatur, torrt och oåtkomligt för barn och djur. Får ej utsättas för solljus. Undvik kontakt med ögonen; vid eventuell kontakt ska de sköljas rikligt med vatten.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.