Mobil 1 Wellness

Ajowan / Ajwain olja (ekologisk)

Pris:
159 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2036253
Typ:
10ml
Kommentar till butiken:
Slut i lager
Ajowan Olja 
 
Doshor: -V +P -K
 
Funktion: Ajowan olja (Trachyspermum ammi), eterisk olja. Sammanfattning av några funktioner i alternativmedicinen/oljan; oljan är fysiskt bra för detox, andning och luftvägar, energibrist/trötthet, immunförsvar, mage och tarmar/matsmältning, uppblåst/gasighet. Oljan är mentalt bra för energibrist/trötthet, nervsystem. Ajowan oljan är också värmande, antibakteriell, bra för njurarna och vid förkylningar. Ajowan oljan är också vata balanserande, kapha balanserande och ökar pitta.
 
Användarinstruktioner: OBS! Blanda 10 droppar eterisk olja med 20ml massageolja eller annan basolja/bärarolja (ex sesamolja) för att den eteriska oljan ska bli utspädd i och med att den inte får appliceras direkt på huden! Innehåller 10ml.
 
Innehållsförteckning: Trachyspermum ammi, Limonen. Ajowan olja, ört olja.
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk
 
Text på förpackning:
"Aromatic Base For Massage"
"Rena Eteriska Oljor"
"Lakshmi, Made With Joy"

Tillverkare: Lakshmi
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror.
 
Bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur. Undvik kontakt med ögonen; vid eventuell kontakt ska de sköljas rikligt med vatten.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.